Ugniatarka do twardych ciast U60L z pneumatycznym przechyłem dzieży

Ugniatarka WILMEX do twardych ciast U60L to idealne urządzenie do produkcji ciasta na pierogi, pyzy, knedle, kopytka, pizzę, pierniki itp.
Urządzenie wyposażone jest we własny niezależny kompresor ( istnieje również możliwość podłączenia do instalacji sprężonego powietrza).
Urządzenie wyposażone jest we własny niezależny kompresor ( istnieje również możliwość podłączenia do instalacji sprężonego powietrza).
Podnośnik pneumatyczny w ugniatarce U60L-P
Mieszanie ciasta w ugniatarce U60L
Zalety ugniatarka U60L z pneumatycznym przechyłem dzieży
- 2-letnia GWARANCJA
- urządzenie wyposażone jest we własny niezależny kompresor (istnieje również możliwość podłączenia do instalacji sprężonego powietrza)
- energooszczędna - niski pobór energii elektrycznej
- całość urządzenia wykonana jest ze stali nierdzewnej kwasoodpornej oprócz przekładni napędowej i silnika które wykonane są z aluminium
- urządzenie wyposażone w kółka do przemieszczania i transportu
- mocowanie ugniatarki na czterech regulowanych stopkach – nie wymaga kotwiczenia do posadzki.
- cicha i bezawaryjna praca
- idealne przygotowanie ciasta
- sterowanie ręczne
- podwójny system uszczelnienia - zabezpieczenia łożysk
- standardowo ugniatarka wyposażona jest w ażurową pokrywę dzieży otwieraną na bok
Mieszanie masy z poniższych składników:
- Mielone w kostkę orzeszki ziemne.
- Pasta daktylowa.
- Pasta orzechowa.
Całkowita waga masy – 19 kg.
Czas mieszania – 10 minut

Specjalny kształt oraz odpowiednie prędkości obrotowe mieszadeł zapewniają idealne i równomierne przygotowanie produktu.

Otwierana i zamykana ręcznie solidna ażurowa pokrywa dzieży.

Pulpit sterowniczy
Dane techniczne urządzenia
Typ: | U60L |
Zasilanie (V): | 230 lub 400 |
Moc (kW): | 1,5 |
Ciężar (kg): | 167 |
Długość (mm): | 850 |
Szerokość (mm): | 600 |
Wysokość (mm): | 750 |
Wydajność (kg/h): | 80 |
Pojemność max (l): | 60 |
Pojemność robocza max (kg): | 20 |
Pkrywa dzieży: | otwierana na prawą stronę |
Umieszczone informacje mają charakter informacyjny.