Mieszałka - miesiarka spiralna z dzieżą stałą
Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp...
Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta, co znacznie polepsza jakość wypieków.
Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta, co znacznie polepsza jakość wypieków.

Zalety
- 5-lat gwarancji;niezawodna i cicha praca;
- energooszczędne - niski pobór energii elektrycznej;
solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja zaopatrzona w stopki i kółka do przemieszczania; - wszystkie elementy maszyny, które mają bezpośredni kontakt z ciastem wykonane są całkowicie ze stali kwasoodpornej;
- idealne przygotowanie ciasta w krótkim czasie i w całej przestrzeni dzieży nawet przy jej 5% wypełnieniu;
- wysoka efektywność mieszania przy minimalnym wzroście temperatury ciasta;
- nowoczesny elektroniczny pulpit sterowniczy z klawiaturą sensorową;
- możliwość zainstalowania pulpitu sterowniczego w dwóch wersjach jako: stały lub ruchomy (obie wersje można zamontować z prawej lub lewej trony maszyny w/g potrzeb klienta);
- możliwość sterowania ręcznego lub za pomocą programatora;
- 4 programy mieszania z opcją pamięci dla różnych rodzajów ciast (możliwość wprowadzenia ręcznej korekty w każdej chwili);
- mieszanie z ciągłym pomiarem temperatury ciasta;
- dwie prędkości pracy;
- krótki czas mieszania dzięki szerokiemu zakresowi pracy;
- możliwość wykonania mieszałek z płynną regulacją prędkości;
- każda mieszałka zaopatrzona jest w układ doprowadzający wodę do dzieży -
- możliwość podłączenia węża z zaworem lub dozownika wody;
- solidne osłony dzież dostępne sa w dwóch wersjach (w/g potrzeb klienta) jako
- osłona ażurowa wykonana z prętów kwasoodpornych;
- osłona pełna wykonana z blachy nierdzewnej kwasoodpornej; - łatwy dostęp do ciasta - podnoszona głowica, wymienne dzieże.

Mieszałka spiralna
Doskonale napowietrza ciasto, co znacznie polepsza jakość wypieków.
Doskonale napowietrza ciasto, co znacznie polepsza jakość wypieków.

Ruchomy (obrotowy) pulpit sterowniczy

Stały pulpit sterowniczy
Dane techniczne urządzenia
Typ: | M 60W | M 80W | M 120W | M 200W | M 250W |
Moc (kW): | 3,7/2,4 | 3,7/2,4 | 4,6/3,2 | 5/3 | 5/3 |
Ciężar (kg): | 500 | 550 | 680 | 780 | 880 |
Długość (mm): | 1100 | 1100 | 1300 | 1500 | 1700 |
Szerokość (mm): | 680 | 680 | 750 | 900 | 1150 |
Wysokość (mm): | 1350 | 1450 | 1500 | 1700 | 1700 |
Pojemność (L): | 75 | 100 | 150 | 250 | 350 |
Pojemność (kg): | 50 | 70 | 110 | 200 | 250 |
W związku z ciągłymi udoskonaleniami urządzeń firma zastrzega sobie możliwość wprowadzania zmian. Wszystkie umieszczone dane mają charakter informacyjny.